Blogg.se

Ligger i sängen på jöbbet och har trökigt så jag tänkte jag skulle blogga. Gick åt fanders redan från början. Kom in på bligg.se, bliogg.se, blgg.se OCH mama.se innan jag lyckades skriva rätt med mina snoppfingrar. Detta är alltså inte menat. 
 
(Alltså det var nån som sa en gång att mina fingrar ser ut som små snoppar för de liksom är jämntjocka hela vägen)
 
Kan visa Michaels allra vanligaste ansiktsuttryck nuförtiden: 
 
 
Ett urval. 
Kom de i en lång radda nu? Svårt det här med mobilbloggning. Hej!
 
 

Midsommar

Hej! Läget? (låtsas som att ingen tid förflutit)
 
Det är inte precis som att jag kan minnas vad som hänt sen sist. Kan bara lagra ett par dagar max i min hjärna. Michael och jag roadtripade till Norrland i helgen för att fira midsommar. Det minns jag iallafall. Älskar ju att åka bil som ni känner till så det var ju rena drömmen för mig. 
 
En ny sida av Michael som jag lärt känna denna vår är att han kan bli väldigt lyrisk över svensk natur. Kul tycker jag. Man tror ju annars inte att han hinner fundera kring sin omgivning så mycket. 
 
På vägen hem från midsommarfirande var vi på zoo i Järvsö. Tittade på ugglor och träffade en gammal kär vän till mig. Alltså ugglor. Har alltid tänkt att jag gillar ugglor, men de ser ju ganska ondsinta ut i blicken?
 
 
Det regnade och var kallt som i en doktorandröv. Därav tveksam outfit.
 
 
Aa och så blekte jag ju bort 20 kg svart färg från håret en dag i maj. Alla tycker det är bättre nu utom Michael som saknar den mystiska looken. Och jag. Saknar det svarta gräsligt mycket. Varje dag är nu en kamp. Får se hur länge det varar.. 
 
Ett knippe selfies före och efter. Även ett utmärkt tillfälle för er och se skillnaden i bildkvalitet för iphone 4 och 5.
 
Hörs om ett halvår
 

siggerasmus

Välkomna till min offentliga, tråkiga, osnaskiga dagbok

RSS 2.0