Hjärnan

Det är ju fantastiskt hur mycket vår hjärna klarar av. Liksom en geléklump som styr en hel kropp och ett helt medvetande. Hjärnor kan räkna ut svåra ekvationer och uppfinna sådant som elektricitet och rymdfarkoster. Vet ni va jag drömde om inatt?
 
50-sträckan utanför Lindsdal. 
 
Alltså. Var det verkligen det bästa min hjärna kunde komma med? Det var inte heller som att det hände något spännande, äventyrligt eller ens knäppt i drömmen. Bara såg vägen framför mig. Vägen. Macken. 50-skylten. 
 
Tack så supermycket. 
 
Har tillbringat samtliga nätter den här veckan på jöbbet (se ovan). Den som ser vilken superbra film det är får ett INLÄGG TILLÄGNAT SIG SJÄLV.
 
Hej på en stund.
 
(inlägg om nya prinsessan kommer inom kort)
 
 

Morgonstund

När jag jobbar natt brukar jag få som uppgift att få upp Michael ur sängen när jag kommer hem. I praktiken innebär det att jag är personlig assistent även hemma. Klär på honom, drar upp honom ur sängen och serverar frukost. Efter någon timme brukar han i vanlig ordning få överenergi och göra uppseendeväckande saker. Brukar försöka hinna filma sånt, men hinner sällan. Här var jag dock snabb:
 
 
Ett stort trä-S han fått tag i. Tycker Gimlis min när han betraktar morgonspektaklet är nästan lika underhållande.
 
 
Michael blir för övrigt aldrig tillfrågad om samtycke vad gäller publicering av bilder.
 
Hej på er.
 

Kanonkär

Fantastiskt att jag chockade er med två inlägg igår va? Tänker mig att ni inte ens ser alla om jag publicerar flera på samma dag. Det händer inte så ofta så ni tycker det känns värt att scrolla.
 
Tänkte berätta att jag hade en så gemytlig Alla hjärtans dag. Trevligt på jobbet, trevligt hemma. Vi hade tänkt gå ut och äta. Men när det väl kommer till kritan så är det faktiskt ingen restaurang i världen som slår Michaels gräddsås. Jag har ett osunt förhållande till den.
 
 
 
Som om det inte var nog med gräddsåsen så fick jag ett halsband också (bild 2). Har inte mycket att klaga på i livet. Särskilt inte honom.
 
Hej på en stund
 

Livet

Michael ringde innan och hade sjuk ofokus på livet.
 
Michael: Hej Stumps, hur är det?
 
Jag: Det är kanoners! själv då?
 
Michael: Jodå det är fint
 
...
 
Michael: Vadårå?
 
 
Sen nämnde han att han hade köpt en bil till. Alltså jag håller verkligen inte räkningen längre på hur många Saabar vi har för tillfället. Det blir väldigt förvirrande för mig när två råkar ha samma färg också.  Men han är ju så förtjust i dem, så jag låter honom hållas.
 
 
Han har även ett sinne för trevliga snapchats. Nu när jag funderar på saken.. Är det praxis att elektriker är beväpnade? Bör jag vara orolig? Bör jag ens släppa in honom ikväll? Känner mig verkligen inte upplagd för att bli skjuten.
 

Ett par grejer

Jaja hurrni, jag veet att det ekar en smula tomt här. Mitt största problem är att jag tycker det är så tråkigt att lägga in bilder i datorn. Därför jag så gärna skjuter upp bloggadet. Skjuter de facto upp det allra mesta i mitt liv. 
 
Men eftersom jag ändå råkar ha mobilen inkopplad i datorn för laddning för tillfället så kan jag passa på. Det är sjukt det där förresten, hur jag aldrig kan titta på serier på datorn utan att göra något annat samtidigt. Typ spela på mobilen eller rita i paint. Jag mest lyssnar på vad det är som händer på Seattle Grace Hospital och kikar upp från mobilen då och då. 
 
Gud vad rörigt. Skulle prata om annat. Två saker jag vill dela med mig av:
 
Vad som händer om man dricker smultrondricka med sin bakteriefyllda mun och sen låter den stå vid sängen ett par dagar:
 
 
Ps. INTE min smultrondricka. Aldrig varit någon saftmänniska. Plus att jag inte skulle tala illa om min egen mun på det sättet. 
 
Nästa grej! Jag äter ibland glass så frenetiskt att jag gör hål i botten på kärlet:
 
 
 Kan förövrigt rekommendera den där glassen /Sias största fan och konsument.
 
Hej!
 

Saa(m)b(o)

Min sambo är en shopaholic. Så fort man vänder ryggen till så köper han en Saab. Det är ganska sjukt faktiskt. Vet inte om man kan söka någon typ av professionell hjälp för överdrivet saabshoppande? Månne en felkoppling i hjärnan som bara Dr. Shepherd kan råda bot med kirurgi (tittar mycket på Greys Anatomy dessa dagar).
 
 
 
 
 
Nähe hörrni. Nu ska jag ta bussen till Oskarshamn och möta Michael. Ska köra hem hans bil eftersom han *trumvirvel* råkat köpa en *trumvirvel* Saab idag.
 
Hej på er

siggerasmus

Välkomna till min offentliga, tråkiga, osnaskiga dagbok

RSS 2.0