Advent

Idag har jag inhandlat en adventsljusstake. Är ju första advent imorgon. Gäller att vara beredd. Planerar även att få med mig Michael på julmarknad. Återstår att se hur det går med den saken, men vi har faktiskt ett trängande tomtebehov att uppfylla i den här lägenheten!
 
Jul-Micke. Haha glömde tydligen måla färdigt säcken
 
En annan grej! My driver en kampanj för att försöka få mig att skaffa julgardiner. Själv tycker jag julgardiner känns hemskt 90-tal. Snälla kan NÅGON hålla med mig?
 

Dåligt grepp

Idag tappade jag min mobil i toaletten. Jag önskar att det var första gången jag var klantig med en mobil. Det var tyvärr ca 625e gången. Vet inte hur många mobiler jag förbrukat senaste åren men Michael hävdar nu att mitt mobilprivilegie är indraget. 
 
Varje gång jag blir av med en mobil blir det även tydligt för mig vilket sjukt och kärleksfullt förhållande jag har till den. Känner mig halv.
 
Senaste offret ligger nu på tork, tämligen död än så länge. Är där och klappar ibland. Det är värre när de små rackarna blir stulna. Är det inte sjukt att jag nästan alltid håller i min mobil och ändå är så dålig på det?
 
 
Ett axplock av mina mobiler genom åren. Så nostalgiskt och ledsamt. Den längst till vänster var jag särskilt fäst vid. Tappade den i leran på Hultfredsfestivalen. En av de mörkaste dagarna i mitt liv. 

Analia

Det finaste jag har fått i mitt liv fick jag den 24 november 1992. Fast jag fattade inte just då vilken lyckost jag var. Tidigt 90-tal tyckte jag det var roligare att trycka på knappen i hissen än att titta på nyförlösta småsyskon. Det är därför det enda jag minns från det BB-besöket. 
 
Efter den dagen har jag dock haft två decennier på mig att skaffa en faslig massa minnen med den bruden. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Amalia. Eller jag kan försöka, men det kommer sluta i Flakeböle. 
 
 
Därför saknar jag henne lite extra just idag. 21 år sedan jag tryckte på knappen i hissen.
 
 
 

BilkörarN

För några veckor sedan berättade Michael och Issa för mig att jag kör bil FEL. Man får alltså INTE gasa och koppla samtidigt. Detta gjorde jag cirka precis varenda gång jag växlade. Största mysteriet är ju varför ingen berättat detta för mig tidigare. Exempelvis en förälder eller en körskolelärare. Jag har minst två stycken av båda sorter i mitt register. 
Nu har jag fått sitta å mässa för mig själv i bilen "koppla, växla, UPP med koppling innan gasa". Är jätteduktig sålänge jag berättar högt för mig själv vad jag ska göra. Benen har ju en tendens att annars automatiskt göra vad de brukar... Men det går ju att lära även gamla hundar att sitta. Eller?
 
 
 
 

Pappa 2

Måste visa tavlan jag målade häromveckan när vi hade pyamasparty hos Issa. 
 
 
Michael har intygat flera gånger att den är jättefin. Ni vet som en förälder som tycker alla fula teckningar som barnen gör är fantastiska. 
Jag kallar honom pappa så ofta (ofta med gnällig stämma) att han börjat referera till det själv.
 
 
Ps: Det var glass jag hade köpt. Ville att ni skulle tro att det var nått snuskigt.
 
Hejhej
 
 
 

UppdateringeN

Jag har tappar ca 50% av mina läsare de senaste dagarna så nu måste jag blogga igen. Livet rullar på. Måste kika bland mina mobilbilder för att minnas om jag gjort något av intresse.
 
Jag var och shoppade med PRO:
 
 
Åkte en sväng med flickorna till Kosta och tittade på glas:
 
 
Var hemskt rockig (och gul) en dag (nitar å allt ser ni) och firade Agnes föledag med Captain Morgan och sådär. 
 
 
Gjorde även ett förtydligande av Blondinbellas senaste ultraljudsbild åt er:
 
 
 
Nu får det räcka. Hejhej
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bevis

Tänkte visa att jag faktiskt träffar andra människor än den där Eneros. Igårkväll till exempel var jag och Petter och socialiseade oss på krogen. Tada! Två nästan identiska bilder:
 
 
Och idag har jag varit och shoppat med blondinerna. Kallar alla mina kompisar för blondinerna. Lider brist på brunettkompisar. 
 
Issa och jag la ett par gosedjur i Mys vagn:
 
 
Kul! Hon köpte dem inte dock. Hon köpte toaborsen. Man måste ha en röd när det är jul tydligen. Töntvarning.
 
Hej på er!
 
 
 
 

Lika som bär

På min topplista över objekt jag gillar att fotografera, återfinns Michael och Sten-Åke högst upp. De reagerar likadant på min eminenta kamerautrustning. 
 
 
 
Kul
 
Hej på en stund
 
 
 
 
 

Ett Kanininlägg

Ibland får Gimli för sig att han bara måste äta upp allt som ligger uppe på bordet. Eventuellt är det när han är hungrig. Fick minsann mer mat när jag bodde ute i Hagby hör man honom muttra. Han kan bli hur jäkla lång som helst när det är något han vill ha.
 
 
Här har han övergått till att omsorgfullt tvätta mina byxor. Snäll kille ändå.
 
 
Japp, jag tar alla mina bilder med förstklassig systemkamera
 
 

Inredningsteamet

Jag blev tillsagt att blogga så då gör jag det. Gillar att vara folk tillags:)))
Vet att jag bloggar mest om Michael, men ni får stå ut. Avgudar honom.
 
Iallafall! Vi har påbörjat projektet att göra lägenheten mysig. Tidigare självutnämnd inredare i det här hemmet blandade ihop begreppen "hem" och "operationssal". Jag klandrar ingen. 
 
Häromdagen var vi i Nybro City och köpte ett nytt köksbord. Detta mest för att Michael inte kunde sitta vid det gamla utan tofflor.
Före:
 
Pågående:
 
Efter:
 
Jovisst jovisst. Nu ska vi bara fundera i ca 2 år på vilken lampa vi vill ha. Återkommer då.
 
Det där bordet har för övrigt ett visst nostalgiskt värde för mig. Vi hade ett nästan identiskt i min barndom. Det bordet hade dock huggmärken signerade Amalia, vilket detta bord saknar.
 
 
 
 
 
 

siggerasmus

Välkomna till min offentliga, tråkiga, osnaskiga dagbok

RSS 2.0