Årskrönika

Jag har blivit ombedd att skriva en årskrönika. Inte säker på att jag vill återuppleva alla delar av det här året. Men låt gå!. 2013 var ett år som var både superkasst och superbra. Eftersom min mobil blev stulen i somras, blev jag dessutom av med en massa bilder från året. Hemskt trist, men vi kör på.
 
Vinter/Vår:
 
Firade in det nya året i goda vänners lag. En kväll med mycket dans, alkohol och konstig stämning. Avslutade kvällen på mitt köksgolv med Amalia och killen som jag dyrt och heligt lovat att inte röra. Och det gjorde jag inte heller. Just då. 
 
 
 
 
Efter den härliga starten började det knaka ordentligt i vissa fogar. Först av allt i vänskapsfogar. En vänskap sades vänligen (nä) men bestämt upp och andra förstärktes. Jag fortsatte mitt pendlande mellan Skara och Kalmar ett tag till. Riskerade platt röv efter 3 års tågåkande. Mådde överlag ganska (mycket) dåligt men hade glömt att det kunde vara på något annat sätt:::)))
 
Var en sväng med tjejorna i Huddinge.                    Festade nog en hel del.
 
 
I april slutade vi kämpa för något som ändå var superdupertrasigt och jag flyttade hem till mämä en period. Hemskt behändigt att Amalia och jag synkade våra break ups så bra så jag hade henne på en armlängds avstånd hela tiden när jag helst ville dö. Fick panik om hon inte var hemma. "LIVET LER MOT DIG SIGRID!" predikade hon varje morgon. Tillslut fick hon rätt.
 
Utdrag ur min dagbok 28/5: "Jag mår bra. Jag är till å med lite kär."
 
(Ja, jag skriver dagbok. Nu lämnar vi det.)
 
 
Jaha! Då har jag lyckats hafsa igenom den dåliga biten av året. 
 
Sommar
 
Amalia och jag skaffade en lägenhet i stan. Livet log mot mig igen, som utlovat. Jag var fortfarande en smula förvirrad men har nog aldrig tidigare känt mig så omtyckt och uppskattat. Detta pga killen jag lovat att inte röra. Ett löfte jag inte längre höll.
 
Den trettonde juni någonstans mellan Eksjö och Kalmar blev vi ett par på riktigt. Mer väntat av alla andra än av mig. Men tur det, eftersom han är underlag till nästan alla inlägg i den här bloggen. 
 
Sommaren förflöööööt. Asså det blir för långt om jag ska gå in på allt.
 
 
 
 
 
Höst/Vinter
Amalia flyttade till Frankrike och jag var så himla ledsen för det. Ville lyfta upp henne på flygplatsen och springa hem igen. Tyglade mina instinkter men saknar henne varje dag. 
 
My gifte sig också förståss. En dag vi hade planerat i månader. 
 
 
 
 
Nej hörrni, nu orkar jag inte skriva mer. Resten var ju nyss.
 
Tänkte avsluta med ännu ett utdrag ur dagboken men ångrade mig så jävla hårt. 
 
Snipp snapp snut så var sagan slut. De levde givetvis lyckliga i alla sina dar.
Var tvungen att googla snipp snapp snut. Tänkte att jag måste fått det uttrycket om bakfoten. Men det heter tydligen så. Bara sjukt ju.
 
God fortsättning
 
 


Kommentarer
My

<3

2014-01-06 @ 23:52:08
LINNÉA- MAMMA TILL EBBA & SIXTEN♥

Den var faktiskt underbar om än det gör ont ;) haha

2014-01-07 @ 22:27:38
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

siggerasmus

Välkomna till min offentliga, tråkiga, osnaskiga dagbok

RSS 2.0